Nyheter – läs vad pressen skriver om oss

 

Under nästan tre års tid har jag arbetat för och drivit Appanero tillsammans med två kompanjoner. Sedan 2010 har Appanero utvecklat över femtio appar — både åt sig själva och andra — och jag har varit del i framtagandet av de flesta av dem. Bland annat står jag bakom mycket av innehållet i högskoleprovsapparna och frågesporterna. Appanero står också bakom succéer såsom Friluftsappen (Naturkompaniets app) och Fjällrävens app, samt Jaktappen som numera köpts av Hylte Lantmän och heter Genzos Jaktapp. Appanero var även med och tog fram de populära apparna LCHF-tabellen, GI-tabellen och LCHF-recept tillsammans med Ancho Productions. Flera av apparna har det skrivits om i svensk press och nedan finns pressklippen.

Allt om iPhone – "Schlagerquizzet, hur mycket vet du?"

Inför Melodifestivalen uppmärksammade Allt om iPhone Stora Schlagerquizzet. Appen är en frågesport om allt möjligt som har med "Mellon" att göra. Allt om iPhone visade exempel på frågor och rekommenderade appen inför schlagerkvällen.

 

 

 

 

>>> Läs artikeln

Driva Eget – "Bli rik på din appidé"

På grund av guiden "Bygga app" intervjuades Appanero av tidningen Driva Eget om vad som krävdes för en succé på AppStore eller Google Play. Guiden "Bygga app" producerades av mig när jag arbetade på Appanero.

 

 

 

>>> Läs artikeln

Aftonbladet – "De 10 hetaste svenska app-utvecklarna"

Hösten 2011 listade Aftonbladet de tio hetaste svenska apputvecklarna och Appanero hamnade på femte plats bland annat på grund av appen Högskoleprovet. Vad gäller bilden har namnen förväxlats och jag är alltså mannen till vänster.

 

 

 

 

>>> Läs artikeln

Host Magazine – "Appi talk"

HOST magazine är en branschtidning som vänder sig till pubägare i Storbrittannien. Under rubriken "Appi talk" skrev tidningen i november 2011 om appar som vände sig till pubbesökare. Självklart tipsade de om Mega Pub Quiz då pubquiz är ett traditionellt inslag på engelska pubar.

 

 

 

 

>>> Läs artikeln

Driva Eget – "Från idé till app - tänk på detta"

Under hösten 2011 fick Appanero mycket uppmärksamhet i branschpress, samt i tidningen Driva Eget med en guide som jag hade skrivit. Guiden kallades "Bygga app" och gick igenom vad man skulle tänka på om man ville utveckla en app.

 

 

 

 

>>> Läs artikeln

MacWorld – "Tips för dig med app-drömmar"

Under hösten 2011 fick Appanero mycket uppmärksamhet i branschpress och olika webbforum med en guide som jag hade skrivit. Guiden kallades "Bygga app" och gick igenom vad man skulle tänka på om man ville utveckla en app.

 

 

 

 

>>> Läs artikeln

Aftonbladet Söndag – "Bli harmonisk och smart"

Aftonbladet har över en miljon läsare på söndagar och det är väldigt effektivt att få redaktionell reklam såväl i tidningen som i en av deras bilagor. Under rubriken "Bli harmonisk & smart" skrev Aftonbladet Söndag både om apparna iPsykologen och Hjärngympa.

 

 

 

 

>>> Läs artikeln

Smartare Mobil – "88 bästa svenska apparna"

I det allra första nummret av Smartare Mobil listade tidningen de 88 bästa svenska apparna och Högskoleprovet var med på listan. Högskoleprovet utvecklades av Appanero och jag producerade det mesta av innehållet.

 

 

 

 

>>> Mer

INFONISTA, Kinnekullev. 31, 167 43 Bromma, Tel: 070-635 94 01, e-post: mail@infonista.se Copyright © 2012 – All Rights Reserved