Kunder

 

Infonista har ett nära samarbete med Appanero, som vi tagit fram ett femtiotal appar tillsammans med. Bland kunderna kan nämnas Fjällräven, Lunds kommun, Statens Veterinäranstalt SVA, O’Learys Norrtull, byggkonsulten WSP, Naturkompaniet, Karolinska Universitetssjukhuset, Upplandsstiftelsen, Hylte Lantmän, Skärgårdsstiftelsen, optiktillverkaren Rodenstock, säkerhetsföretaget SafeReality och fastighetsförvaltaren Renew Service.

Organisationer

Tillsammans med Unionen arbetade Infonista och Appanero fram appen Semesterkoll där arbetstagare kan kontrollera vad de kan om semesterregler och lagstiftning. Vi har även tagit fram en app i samarbete med Tria, som är ett studentsamarbete mellan fackförbunden ST, Unionen och Vision. Appen vänder sig till nyutexaminerade med tips inför första jobbintervjun. Under samarbetet med Appanero har även en plattform tagits fram för Upplandsstiftelsen som underlättar för turistnäringen i regionen, samt för Skärgårdstiftelsen.

Myndigheter

I nära samarbete med Södertörns Högskola utvecklade vi appen "Lärare i klass 9A?" Appen var ett test för blivande studenter för att se vilken sorts lärare de passar som. Appen syftade till att rekrytera fler lärarstudenter till Södertörn och var extremt framgångsrik. Fler än 800 laddade ner appen under anmälningstiden och över 60% av användarna gick också vidare till anmälningssidan. Under samarbetet med Appanero har även appar tagits fram för Sveriges Veterinäranstalt SVA, Lunds kommun och Karolinska Universitetssjukhuset.

Företag

Tillsammans med Shouri Psykologkonsult har vi producerat psykologiskt testning i appform kallat iPsykologen. Appen tar upp de sex vanligaste diagnoserna i psykiatrin och ger förutom ett test även förklaringar på hur KBT-behandlingen av dessa går till, samt en Mindfullness-övning. Under samarbetet med Appanero har även appar utvecklats för Fjällräven, O’Learys, byggkonsulten WSP, Naturkompaniet (Friluftsappen), Genzo (Jaktappen), optikföretaget Rodenstock, säkerhetskonsulten SafeReality och fastighetsbolaget Renew Service.

INFONISTA, Kinnekullev. 31, 167 43 Bromma, Tel: 070-635 94 01, e-post: mail@infonista.se Copyright © 2012 – All Rights Reserved